Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Lista e Universiteteve

Phone: +355682016616
Website:
Nr. i Fakulteteve: 5
Kostoja: 2500 Euro
Bursat:

Për Bursë Ekselence – Lista e notave

Për Bursë Talenti & Lidershipi – CV artististike, dëshmi angazhimi shoqërore dhe politik, bashkëngjitur certifikatat apo dokumentacione të tjera përkatëse

Për Bursë Promovimi Social – Çertifikatë familjare, dokumentin që vërteton statusin e vecantë social (pension, papunësi, invaliditet, të ardhura të pamjaftueshme, etj.)

Për Bursë “Pashko” – Lista e notave, dokumente të cilat vërtetojnë pamundësinë ekonomike për të ndjekur studimet e larta

Website:
Nr. i Fakulteteve: 2
Kostoja: 3500 Euro
Bursat:

Për regjistrimet e reja për vitin akademik 2019-2020, në ciklin bachelor, mesatarja e notës baraz a më shumë se 9.5 individualizohet me tarifën 100 mijë lekë (zbritje 250 mijë lekë). Për çdo ulje të notës mesatare me 0.1 zbritja pakësohet me 10 mijë lekë (tarifa rritet me 10 mijë lekë). Për të njëjtën notë mesatare, në ciklin Master, tarifa është 100 mijë lekë më shumë se ajo korresponduese e Bachelor. Zbritjet për arsye sociale vlerësohen rast për rast por nuk mund të jenë më të mëdha se 150 mijë në Bachelor dhe 100 mijë në Master.

Website:
Nr. i Fakulteteve: 3
Kostoja: 1800 Euro
Bursat:

UMSH do të ofrojë 4 llojë bursash në 3 fakultetet e tij : Ekonomi, Drejtësi dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare si dhe Shkenca Psikosociale.

Bursat e plota do të ofrohen për familje me ndihmë ekonomike, jetimë, fëmijë dëshmorësh, studentë me aftësi të kufizuara si dhe nxënës me mesataren 9.8-10.

Me kuotën minimale prej 500 Euro, do të pranohen aplikantët e spikatur në konkurse, gara ose organizata të ndryshme.

Me kuotën 1000 Euro do të pranohen studentët e regjistruar për here të parë me mesataren mbi 8.5 në shkollën e mesme/studimet Bachelor.

Me kuotën 1500 euro do të pranohen deri në 3% e studentëve me të ardhura relativisht të ulëta.

Website:
Nr. i Fakulteteve: 3
Kostoja: 1500 Euro
Bursat:

Bursat janë të ndara në tre kategori:

Bursa 50% - Për maturantët me mesatare mbi 8,5
Bursa 75% - Për maturantët me mesatare mbi 9
Bursa 100% - Për maturantët me mesatare mbi 9,5

UMT pajis të gjithë studentët të cilët regjistrohen për herë të parë në një cikël studimi Bachelor ose Program Profesional me Çantën e Studentit ku përfshihet:

Laptop
CD me leksionet didaktike
Guida e studentit
Akses në Sekretarinë on-line dhe web-mail
Rregullore e studentit
Karta e studentit