Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Kolegji Universitar Instituti Kanadez I Teknologjisë

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha programet e studimit për këtë universitet.

Programe Studimi 6
Tarifa vjetore (fillon nga) -
Nr. i studentëve -
Niveli i interesit (krahasim uni. private)
1.00%
Inxhinieri Softuerike
Nuk ka info per koston vjetoreUni. Privat
58.33%
Niveli i interesit (brenda uni.)

95 kuota

- studentë

Më shumë
Inxhinieri Telekomunikacioni
Nuk ka info per koston vjetoreUni. Privat
0.00%
Niveli i interesit (brenda uni.)

10 kuota

- studentë

Më shumë
Administrim Biznesi
Nuk ka info per koston vjetoreUni. Privat
0.00%
Niveli i interesit (brenda uni.)

9 kuota

- studentë

Më shumë
Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni
Nuk ka info per koston vjetoreUni. Privat
8.33%
Niveli i interesit (brenda uni.)

31 kuota

- studentë

Më shumë
Financë dhe Kontabilitet
Nuk ka info per koston vjetoreUni. Privat
0.00%
Niveli i interesit (brenda uni.)

13 kuota

- studentë

Më shumë
Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni
Nuk ka info per koston vjetoreUni. Privat
33.33%
Niveli i interesit (brenda uni.)

41 kuota

- studentë

Më shumë
Shtepia Shërbimet Lajmet