Kriteret e Pranimit ne Universitet - Matura Shteterore 2023
Cover Image

Kriteret e Pranimit ne Universitet - Matura Shteterore 2023

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
27 March, 2023
Përditësuar më: Aug. 23, 2023, 12:32 p.m.

Universiteti i Tiranes - Kriteret e pranimit, Matura shteterore 2023

Universiteti i Mjekesise, Tirane - Kriteret e pranimit, Matura shteterore 2023

Universiteti Politeknik i Tiranes - Kriteret e Pranimit, Matura Shteterore 2023

Universiteti i Durresit - Kriteret e Pranimit, Matura Shteterore 2023


Kriteret e universiteteve publike per vitin akademik 2023-2024 jane kriteret e pranimit ne universitet te cilat do t'ju duhen per t'u kualifikuar gjate raundeve dhe fazave te aplikimit universitar te ketij viti, pra te Matures Shteterore 2023.

Keto kritere te universiteteve publike jane shume te rendesishme pasi prej tyre burojne formulat e llogaritjes se pikeve tuaja totale per kualifikimin tuaj universitar gjate ketij viti, keshtu qe duhet t'i lexoni keto kritere me kujdes per te kuptuar se sa pike keni.

Fatmiresisht, ne kemi krijuar llogaritesit e pikeve duke ju thjeshtesuar pune dhe kohe ne menyre qe ju te llogarisni menjehere piket tuaja dhe ato t'ju afishohen ne menyre te menjehershme ne ekran, duke vendosur mesataret qe ju keni grumbulluar gjate 3 viteve tuaja te gjimnazit.

Gjithsesi, me poshte po ju paraqesim kriteret e universiteteve publike ne menyre qe ju t'i aksesoni edhe vete keto materiale te rendesise se larte dhe me pas te shihni formulat qe i perkasin matures shteterore 2023.


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr