Fondi i pyetjeve të provimit hyrës të mjekësisë, 2024
Fourteen-Simple-Strategies-to-Re.2e16d0ba.fill-1280x700

Fondi i pyetjeve të provimit hyrës të mjekësisë, 2024

Sapo është publikuar fondi i pyetjeve të provimit të informatizuar të mjeksësisë për vitin 2024-2025. Më poshtë mund të gjeni pyetjet për secilin kapitull.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
13 January, 2024
Përditësuar më: March 12, 2024, 3:15 a.m.

Fondi i pyetjeve i provimit hyres te mjekesise se pergjithshme eshte publikuar!

Ju mund te aksesoni pyetjet duke klikuar secilin link me poshte:

KIMI

 1. Struktura e atomit dhe sistemi periodik
 2. Lidhjet kimike, simbolet, formulat dhe njehsimet stekiometrike
 3. Termokimia dhe kinetika
 4. Ekuilibri kimik, acidet-bazat, ekuilibrat jonik
 5. Reaksionet redoks dhe elektrokimia
 6. Kimi organike

...
Kurs përgatitor online për provimin hyrës të mjekësisë, 2024

Merr rezultate maksimale në provimin hyrës të mjekësisë dhe fitoje mjekësinë e përgjithshme! Kursi jonë online është çelësi i suksesit.

Na shkruaj në WhatsApp
5750 4990 Lekë
-13% ZBRITJE, KURSE 760 LEKË

Adela Gripshi

Kursi me ka ndihmuar shume te zgjidh pyetjet e fondit te mjekesise pa veshtiresi, ndaj edhe e vleresoj me 5/5!

Klejda Sulaj

Kursi po shkon shume mire . Po kuptoj cdo gje dhe cdo tem eshte e shpjeguat deri ne detaje kursi eshte shum ndihmues !

Breidi Vogli

Te gjitha temat qe na duhen per te zgjidhur fondin e pyetjeve jane te trajtuara mire

FIZIKE

 1. Kinematika
 2. Dinamika
 3. Puna dhe energjia
 4. Termodinamika
 5. Elektrostatika
 6. Rryma elektrike
 7. Magnetizmi
 8. Lëkundjet dhe valët, Optika valore
 9. Optika gjeometrike
 10. Kuantike dhe bërthamore

BIOLOGJI

 1. Diversiteti
 2. Sistemet
 3. Ciklet
 4. Ndërveprimet


pyetjet 2024, Provimi hyrës i mjeksësisë, Provimi i informatizuar i mjekësisë

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr