Përgatitje për provimet e Maturës 2024

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
15 February, 2019

Ky artikull do t'ju shërbejë si pergatitje për provimet e matures 2024

Provimet e Maturës janë provimet më të rëndësishme për nxënësit e gjimnazeve sepse ato përcaktojnë notën mesatare finale e cila shërben për t'ju bërë të mundur kualifikimin në një program studimi në universitet.

PortaliStudentor.al ka punuar me kujdes në bazë të programeve orientuese të paraqitura nga MAS, si edhe në bazë të provimeve të kaluara të Maturës për të bërë të mundur një përgatitje sa më efektive nga nxënësit e gjimnazit të cilët ndodhen në vitin e tretë dhe presin që shumë shpejt të kryejnë këto provime.

Faqja jonë ju mundëson të parapërgatiteni në tre provimet e detyruara, pra në provimin e matematikës, gjuhës shqipe dhe letërsisë, si edhe në provimin e gjuhës së huaj.

Për t'u përgatitur për provimet e mësipërme, klikoni më poshtë provimin për të cilin ju dëshironi të parapërgatiteni.

Matematikë

Përgatitu për provimin e Matematikës – Matura Shtetërore 2024

Gjithashtu ju mund të kryeni provimet e Maturës online duke shkuar në fund të faqes së çdo lënde.

Shtepia Shërbimet Lajmet