Lajmet dhe përditësimet e fundit
Shfletoni lajmet e fundit drejtuar gjithë nxënësve dhe studentëve
image

Lajme

⏱️Para 4 ditësh

Skemat e vlerësimit të provimit të matematikës, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar skemat e vlerësimit të provimit të matëmatikës.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 5 ditësh

Përfundon provimi i matematikës, matura shtetërore 2024

Sapo ka përfunduar provimi i matematikës, i maturës shtetërore 2024. Rreth 26.5 mijë nxënës i janë nënshtruar këtij provimi.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 13 ditësh

Publikohen skemat e vlerësimit zyrtare të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar skemat zyrtare të vlerësimit të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 13 ditësh

Përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024

Më poshtë kemi afishuar përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 13 ditësh

Përfundon provimi i maturës i gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, i maturës shtetërore 2024. Rreth 28 mijë maturantë e kanë kryer këtë provim.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 19 ditësh

Publikohen skemat e vlerësimit (çelësi i zgjidhjeve) për provimin e gjuhës së huaj, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar të gjitha skemat e vlerësimit për provimin e gjuhës së huaj, të maturës shtetërore 2024.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 19 ditësh

Përgjigjet e sakta të provimit të anglishtes, matura shtetërore 2024

Më poshtë kemi afishuar përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës angleze, për variantin A të nivelit B2 dhe për variantin B të nivelit B1.

Lexo më shumë

Matura Shtetërore 2024
Materiale përgatitore si edhe informacionet e fundit rreth maturës shtetërore 2024
image

Lajme

⏱️Para 4 ditësh

Skemat e vlerësimit të provimit të matematikës, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar skemat e vlerësimit të provimit të matëmatikës.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 5 ditësh

Përfundon provimi i matematikës, matura shtetërore 2024

Sapo ka përfunduar provimi i matematikës, i maturës shtetërore 2024. Rreth 26.5 mijë nxënës i janë nënshtruar këtij provimi.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 13 ditësh

Publikohen skemat e vlerësimit zyrtare të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar skemat zyrtare të vlerësimit të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 13 ditësh

Përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024

Më poshtë kemi afishuar përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 13 ditësh

Përfundon provimi i maturës i gjuhës shqipe dhe letërsisë, matura shtetërore 2024

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, i maturës shtetërore 2024. Rreth 28 mijë maturantë e kanë kryer këtë provim.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 19 ditësh

Publikohen skemat e vlerësimit (çelësi i zgjidhjeve) për provimin e gjuhës së huaj, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar të gjitha skemat e vlerësimit për provimin e gjuhës së huaj, të maturës shtetërore 2024.

Lexo më shumë

image

Lajme

⏱️Para 19 ditësh

Përgjigjet e sakta të provimit të anglishtes, matura shtetërore 2024

Më poshtë kemi afishuar përgjigjet e sakta të provimit të gjuhës angleze, për variantin A të nivelit B2 dhe për variantin B të nivelit B1.

Lexo më shumë

Mundësi për të rinjtë
Shfleto mundësitë e ndryshme për t'u angazhuar!
image

Mundësi

⏱️Para 156 ditësh

Pajisuni tani me “Kartën Rinore Evropiane”

Të gjithë të rinjtë nga 14-30 vjeç mund të pajisen me këtë kartë dhe të përfitojnë nga 10% deri në 100% zbritje çmimi në Shqipëri dhe kudo në Evropë.

Lexo më shumë

image

Mundësi

⏱️Para 188 ditësh

Apliko në Ditën e Solidaritetit dhe Aktivizmit Social në Shqipëri 2023

Nuk ka përshkrim.

Lexo më shumë

PortaliStudentor INTEL
Shfletoni studimet dhe monitorimet tona te fundit
image

Monitorime dhe Studime

⏱️Para 18 ditësh

45,2% e maturantëve pranojnë se do kopjojnë, 73.5% të ndikuar nga ankthi/stresi

Sipas pyetësorit të kryer nga PortaliStudentor.al, dhe ku morën pjesë 660 maturantë, vihen në pah ndjesitë dhe emocionet e maturantëve si edhe mendimi i tyre në lidhje me procesin e maturës shtetërore.

Lexo më shumë

image

Monitorime dhe Studime

⏱️Para 39 ditësh

35% e maturantëve pranojnë se do të kopjojnë, 78% e tyre të ndikuar nga ankthi/stresi

Sipas pyetësorit të kryer nga PortaliStudentor.al, ku morën pjesë 750 maturantë, vihen në pah ndjesitë dhe emocionet e maturantëve si edhe mendimi i tyre në lidhje me procesin e maturës shtetërore.

Lexo më shumë

image

Monitorime dhe Studime

⏱️Para 157 ditësh

Rezultatet e pyetësorit të zhvilluar mbi perceptimin e të rinjve në lidhje me situatën aktuale politike në vend

Pyetësori është zhvilluar në intervalin 19 dhjetor 2023 - 08 janar 2024 dhe është plotësuar nga 1456 të rinj.

Lexo më shumë

Portali Studentor - Matura Shteterore 2024

Shtepia Shërbimet Lajmet