Duhet Lexuar

pyetje
Nese regjistrohesh per mami a ekziston mundesia qe masterin ta vazhdoj per infermiwri te pergjithshme behet fjale per tek te gjitha universitetet publike ne Shqiperi?Ju lutem pres nje pergjigje sepse gabova ne perzgjedhjen e degeve ne raundin e pare dhe ...
Vazhdo te lexosh
2 përgjigje

pyetje
Pershendetje!Ju lutem kam nje pyetje si eshte ekonomiksi si dege ,cfare lloj pune mund te besh? Po masteri per cfare mund te behet ? Kush ja vlen me shume ekonomiks apo finance kontabilitet pasi shumica zgjedhin financen si dege me te kerkuar ...
Vazhdo te lexosh
0 përgjigje