Përfundon provimi i matematikës, matura shtetërore 2024

Sapo ka përfunduar provimi i matematikës, i maturës shtetërore 2024. Rreth 26.5 mijë nxënës i janë nënshtruar këtij provimi.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
18 June, 2024

Sapo ka përfunduar provimi i tretë i maturës shtetërore 2024, ai i matematikës.

Rreth 26.5 mijë maturantë i janë nënshtruar këtij provimi i cili është i parafundit i procesit të maturës shtetërore.

Deri më tani janë publikuar vetëm notat e provimit të gjuhës së huaj, teksa pritet që në intervalin 20-21 qershor të publikohen edhe notat e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë.

Skemat e vlerësimit të provimit të matematikës, matura shtetërore 2024

Sapo janë publikuar skemat e vlerësimit të provimit të matëmatikës.