Pajisuni tani me “Kartën Rinore Evropiane”
WhatsApp Image 2024-01-16 at 15.41.08

Pajisuni tani me “Kartën Rinore Evropiane”

Të gjithë të rinjtë nga 14-30 vjeç mund të pajisen me këtë kartë dhe të përfitojnë nga 10% deri në 100% zbritje çmimi në Shqipëri dhe kudo në Evropë.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
19 January, 2024
Përditësuar më: Jan. 19, 2024, 4:20 p.m.

Arsyet pse të rinjtë duhet të pajisen me “Kartën Rinore Evropiane”:

Të gjithë të rinjtë nga 14-30 vjeç mund të pajisen me këtë kartë dhe të përfitojnë nga 10% deri në 100% zbritje çmimi në Shqipëri dhe kudo në Evropë në këto kategori: akomodim, udhëtime, argëtim, trajnime e studime, shëndetësi, sektori bankar, telekomunikacion dhe internet, turizëm, sport, etj. Karta është një mjet për të fuqizuar të rinjtë duke i ndihmuar ata të kursejnë më shumë çdo ditë, të jetojnë më mirë dhe të investojnë më shumë në të ardhmen e tyre.

“Karta Rinore Evropiane” ofron:

  • 60 mijë biznese që ofrojnë zbritje në produkte dhe shërbime në 36 vende në Evropë.
  • Krijimin e një rrjeti me mbi 6 milionë anëtarë të rinj evropianë të cilët marrin informacion të përditësuar për mundësi studimi, trajnimi, mobiliteti etj.
  • Status të njëjtë me studentët dhe të rinjtë evropian.
  • Mundësi aktivizimi e pjesëmarrje në projekte me fokus rininë.

Apliko ketu:

https://kartarinore.al/apliko-per-karten/


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr