image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Kontrollo Notat e Provimeve - PortaliStudentor.al

Merr Notat e Provimeve te Maturës 2023 - PortaliStudentor.al

Gjuhe-Letersi

Notat nuk kanë dalë
Statistika Notat e vjeshtes nuk kane dale ende

Matematike

Notat nuk kanë dalë
Statistika Notat e vjeshtes nuk kane dale ende

Gjuhe e Huaj

Notat nuk kanë dalë
Statistika Notat e vjeshtes nuk kane dale ende

Me Zgjedhje

Notat nuk kanë dalë
Statistika Notat e vjeshtes nuk kane dale ende

Në këtë faqe ju do të keni mundësinë të kontrolloni notat që keni marrë në provimet e Maturës Shtetëtrore 2023. Procesi i kontrollit të notave është shumë i thjeshtë. Shkruani ID e maturantit në kutizën e mëposhtme dhe më pas shtypni butonin NOTA. Pasi keni shënuar ID e maturantit dhe keni shtypur butonin NOTA, sistemi do t'ju afishojë notën tuaj për provimin e selektuar.

Notat e provimeve të Maturës në provimin e gjuhës së huaj, gjuhës shqipe dhe letërsisë, matematikës si edhe lëndëve me zgjedhje janë nota që sëbashku formojnë një mesatare të plotë që i bashkangjitet mesatares që ju keni për tre vitet e shkollës së mesme.

Këto nota të cilat ju mund t'i merrni lehtësisht nepermjet sistemit tone, do ju ndihmojne te dini se sa shanse keni te fitoni nje program studimi ne nje nga universitetet e vendit. Prandaj notat e provimeve te matures 2023 jane shume te rendesishme.

Per me teper, notat e provimeve te matures do ju duhen per gjate gjithe jetes tuaj, jo vetem per sa i perket procesit te matures shteterore 2023.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime Online
Shërbimet
Menu Kryesore