Apliko në Ditën e Solidaritetit dhe Aktivizmit Social në Shqipëri 2023
dita-solidaritetit

Apliko në Ditën e Solidaritetit dhe Aktivizmit Social në Shqipëri 2023

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
18 December, 2023
Përditësuar më: Dec. 18, 2023, 5:10 p.m.

Dita e Solidaritetit dhe Aktivizmit Social në Shqipëri 2023

Puno 1 ditë në vit dhe solidarizohu!

Për herë të katërt në Shqipëri organizohet Dita e Solidaritetit dhe Aktivizimit Social!

Kush mund të angazhohet?

- Të rinj të moshës 16-26 vjeç nga e gjithë Shqipëria që dëshirojnë ta dhurojnë pagesën e ditës së tyre të punës për të mbështetur nisma rinore.

- Punëdhënës nga e gjithë Shqipëria - Kompani private, institucione/ agjenci publike, organizata, etj që dëshirojnë të mbështesin të rinjtë dhe të promovojnë solidaritetin.

Nëse dëshiron të marrësh pjesë në Ditën e Solidaritetit dhe Aktivizmit Social, plotëso formularin e mëposhtëm dhe ne do të të kontaktojmë në pak kohë.

Apliko tani!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV-26vaBqWUvNK-n21D7pXx3YEM33XzTzyKpKF17fUpQzjLg/viewform


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr