Përfundon provimi me zgjedhje, matura shtetërore 2024

Sapo ka përfunduar provimi me zgjedhje, i maturës shtetërore 2024. Rreth 26 mijë maturantë e kanë kryer këtë provim i cili shënon gjithashtu përfundimin e procesit të maturës shtetërore.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
24 June, 2024

Sapo ka përfunduar provimi me zgjedhje i maturës shtetërore 2024, duke shënuar kështu përfundimin e procesit të provimeve të maturës shtetërore për më shumë se 26 mijë maturantë.

Provimi ka përfunduar në oren 12:30. Së shpejti publikohen zgjidhjet e sakta të disa prej provimeve dhe më pas skemat e vlerësimit zyrtare.