Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë

Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë

7
Programe Studimi
2350 euro
Tarifa vjetore fillon nga...
2700
*Studentë
-
*Studentë Femra
-
Pedagogë
Privat
Tipi i universitetit
Website i universitetit
Pak fjalë për universitetin

Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” është themeluar në vitin 2004 dhe përbën një nga nismat e para të arsimit universitar jopublik në vendin tonë.

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” është një shembull unik në Shqipëri dhe në rajon, ku profesorë dhe studentë shqiptarë e ndërkombëtarë, bashkëveprojnë për një arsim cilësor me karakteristika specifike, të veçanta dhe të paimitueshme.

Ne kujdesemi për studentët dhe stafin tonë duke iu ofruar mjedisin më të mirë me standardet më të larta si nga aspekti mësimor ashtu dhe nga infrastruktura, me qëllim që të japin më të mirën në proceset mësimore dhe të maksimizojnë përpjekjet e tyre në proceset e të nxënit, në mësimdhënie dhe në punë kërkimore.

Marrëveshjet me universtietet partnere italiane kanë bërë të mundur lëshimin e titujve të studimit të perbashket ose te dyfishte, duke mundesuar diploma te vlefshme ne Bashkimin Evropian e me gjere.

Pse duhet të studioni këtu?

✅ Perqindja e studenteve te punesuar pas studimeve universitare ne UKZKM, arrin ne98% nga te cilet 47% jane punesuar jashte Shqipërise.

✅ Diplomë Evropiane në bashkëpunim me Universitetet partnere italiane e njohur në Bashkimin Evropian dhe më gjerë;

✅ Standarte të larta akademike;

✅ Kampus multikuluturor dhe ambiente bashkëkohore;

✅ Mundësi të menjëhershme punësimi.

Programet e Studimit (7)

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info

Të dhëna të vitit 2022. Për të parë listën e fitusve, bursat e ofruara, planin mësimor, shtypni butonin "Merr më shumë info".
Merr më shumë info
Gjej degët që mund të fitosh

Shtyp butonin e mëposhtëm për të gjetur degët që mund të fitosh në universitet!

Gjej Deget
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr