Arkitekturë
Znj_Keshillit_2

Arkitekturë - Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë

25
Kuota
9.85
Mesatarja e fundit fituese
37
Renditja fillestare e fituesit të fundit
-
Kosto vjetore
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Arkitekturë" ofrohet tek Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 37.5% Mesatarja e përgjithshme e shkollës së mesme përfaqëson 30 pikë nga vlerësimi total prej 80 pikësh.

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

A. Për shtetas shqiptarë dhe shtetas të vendeve të tjera BE dhe jo të BE a) Nota mesatare e përgjithshme e shkollës së mesme; b) Testim me shkrim, në italisht, i organizuar në formë pyetjesh me alternativa, për të vlerësuar njohuritë e kulturës së përgjithshme të zotëruar nga kandidati.

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr