Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Ekonomi Ndërmarrjeje - Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Ekonomi Ndërmarrjeje, e cila ofrohet pranë Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë.

Kuota në total 60
Mes. e fundit fituese 8.24
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 63.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 63.0
Pikët 24.0
Mes. e gjimnazit 8.48
Mes. provimeve të maturës 8.0

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 37.5% Mesatarja e përgjithshme e shkollës së mesme përfaqëson 30 pikë nga vlerësimi total prej 80 pikësh

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

A. Për shtetas shqiptarë dhe shtetas të vendeve jo të BE: a) Nota mesatare e përgjithshme e shkollës së mesme; b) Testim mbi njohjen e gjuhës italiane. B. Për shtetas të vendeve të BE: a) Nota mesatare e përgjithshme e shkollës së mesme; b) Testim mbi njohjen e gjuhës italiane (për ata që nuk janë italianë).

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.

Shtepia Shërbimet Lajmet