Odontoiatri dhe Proteza Dentare
Znj_Keshillit_2

Odontoiatri Dhe Proteza Dentare - Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë

50
Kuota
8.46
Mesatarja e fundit fituese
53
Renditja fillestare e fituesit të fundit
-
Kosto vjetore
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Odontoiatri Dhe Proteza Dentare" ofrohet tek Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 37.5% Mesatarja e përgjithshme e shkollës së mesme përfaqëson 30 pikë nga vlerësimi total prej 80 pikësh.

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

A. Për shtetas shqiptarë dhe shtetas të vendeve jo të BE a) Nota mesatare e përgjithshme e shkollës së mesme; b) Testim me shkrim, në italisht, mbi njohuritë në Shkencat Natyrore; c) Testim mbi njohjen e gjuhës italiane. B. Për shtetas të vendeve të BE a) Nota mesatare e përgjithshme e shkollës së mesme; b) Testim me shkrim, në italisht, mbi njohuritë në Shkencat Natyrore; c) Testim mbi njohjen e gjuhës italiane (për ata që nuk janë italianë).

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr