image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Regjistrimet ne Konvikt - Procesi i Regjistrimit ne Konvikt…
None

Regjistrimet ne Konvikt - Procesi i Regjistrimit ne Konvikt per Studentet

Aug. 15, 2022, 4:52 p.m.

Deshironi t'ju ndihmojme te gjeni konvikt privat ose shtepi me qira? SHTYP KETU!


Ne kete postim do t'ju shpjegojme se si te regjistrohemi ne kovikt, regjistrimet ne konvikt per te gjithe studentet qe nisin vitin e pare, por edhe per studentet e tjere qe duan te perfitojne nga godinat e konvikteve.

E verteta eshte se keto godina jane te nje cilesie te ulet, por eshte mjaftueshem per te jetuar ne menyre normale pergjate viteve te studimeve tuaja kur edhe ju nuk punoni por arsimoheni. 

Ne linket me poshte do mund te merrni me shume informacion rreth godinave studentore dhe kushteve qe ato kane.

Informacion mbi konviktet e mjekesise dhe Informacion per konviktet e qytet studentit.

Sa per pjesen e procedurave te aplikimit, do i publikojme me vone sapo te marrim informacion te plote.

Artikuj të ngjashëm

image
Regjistrimet ne Konvikt - Procesi i Regjistrimit ne Konvikt per Studentet
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Kurse/Provime Online
Shërbimet
Menu Kryesore