image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Konviktet e Qytet Studentit - Informacion mbi konviktet
Konviktet e Qytet Studentit

Konviktet e Qytet Studentit - Informacion mbi konviktet

Postimet e Vjetra
Lexohet për 3 minutë | 0 komente
April 3, 2022, 4:09 p.m.

Dhomat janë kryesisht per 2 ose 3 studentë, ndërkohë që ka edhe dhoma ku mund të jetojë vetëm një student i vetëm por duhet folur me sekratrinë për të parë mënyrën se si të merret një dhomë e tillë. Në çdo dhomë, secili student ka:

  • Krevat
  • Etazher
  • Dollap
  • Komodinë për enë/ushqime

Shumica e dhomave kanë ballkon por ka edhe nga ato dhoma të cilat nuk kanë. Tualetet/dushet janë në fund të korridorit dhe janë të perbashkët.

Çmimi që duhet të paguani për muaj varion. Çmimi nis nga 4500 lekë në muaj dhe mund të shkojë deri në 5500 lekë në varësi të godinës ku ju do të strehoheni. Në varësi të godinave variojnë edhe kushtet e tualeteve. Psh. godinat 28/29 kanë ujë të ngrohtë dhe kanë kushte goxha të mira.

Përsa i përket godinave të reja, pagesa është 5500 lekë në muaj dhe bëhet për 4 muaj rrjesht, plus një shumë që jepet si garanci (rreth 5000 lekë) në rast se dikush dëmton gjerat e dhomës. Për t'u akomoduar në një nga këto godina, ju duhet të regjistroheni online. Pagesa për dhomën bëhet tek banka BKT, komisioni për pagesën është 100 lekë. Para se të beni pagesën duhet të regjistroheni në portalin online në rast se dëshironi të jetoni në godinat 28/29, ndërsa në godinat e tjera duhet të regjistroheni pranë konviktit në sekretari.

Në këtë faqe në Facebook ju do të mund të kontaktoni me sekretarinë për të marrë çdo informacion të nevojshëm. Faqja e mëposhtme kthen përgjigje shumë shpejtë.

PYETJE DHE PËRGJIGJE

Si mund të lani rrobat:
Konviktet kanë secila një lavanteri nga ku ju nëpërmjet një tarife të caktuar mund të lani rrobat tuaja.

Komentet

avatar
Thatgirl1 - Niveli 1  
Para 1 muaji | Always me
Ka lavaman ne dhome ?
Kthe Pergjigje
avatar
Anxh - Niveli 1  
Para 1 muaji | S'ka bio
Cila eshte faqa e facbookut?
Kthe Pergjigje
avatar
Nela02 - Niveli 1  
Para 26 ditësh | Never give up
pershendetje keni numer telefoni?
Kthe Pergjigje
avatar
Fiorela Tahirllari - Niveli 1  
Para 23 ditësh | Realitu
Dhomat ne godina 28/29 te lira jane?
Kthe Pergjigje
avatar
Tironce - Niveli 1  
Para 2 orësh | S'ka bio
Po te shkosh te rregjistrohesh keto dit pasi po lirohen nga ato qe kan qen disa
avatar
Inxhinieri - Niveli 1  
Para 1 dite | Inxh.inxh
Pershendwtje.Ne godinen 28 ose29 ka dhoma te lira per 1 vajze.
Kthe Pergjigje
avatar
lupe rushi - Niveli 1  
Para 6 orësh | S'ka bio
ku mund te regjistrohem?
avatar
Tironce - Niveli 1  
Para 2 orësh | S'ka bio
Pershendetje interesohu te drejtoria e konvikteve

Artikuj të ngjashëm

image
Universiteti Politeknik i Tiranes, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit
Lexo Tani
image
Matura Shteterore 2023 - Modele Testesh
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Prometeu i Mberthyer, Eskili- Analize Letrare dhe Koment - Matura Shteterore 2023
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore