Skemat e vleresimit, provimi i Gjuhes se Huaj - Matura shteterore 2020

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
08 June, 2020

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet e gjuhës së huaj të Maturës Shtetërore 2020.  

Provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020 nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë.

Provimi kishte 60 pyetje. Skemën e vlerësimit do të mund ta gjeni duke shtypur mbi linkun e mësipërm:

SKEMA E VLERËSIMIT NUK ËSHTË PUBLIKUAR AKOMA. 

Shtepia Shërbimet Lajmet