Universiteti i Mjekesise, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit
Cover Image

Universiteti i Mjekesise, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
27 June, 2020

Ne kete faqe do te mund te llogarisni piket tuaja per universite te ndryshme dhe te zbuloni se sa probabilitet keni per te fituar nje dege te caktuar, duke krahasuar piket e fundit fituese te asaj dege ne maturat e viteve te kaluara. Kriteret e pranimit te Universitetit te Mjekesise sherbejne qe ju te kuptoni se cfare kriteresh duhet te permbushni ne menyre te tille qe te mund te ndiqni nje program studimi ne kete universitet. Llogarit piket per ne Universitetin e Mjekesise, per maturen shteterore 2020. Llogaritesit e pikeve dhe mesatarja e kerkuar per t'u pranuar.