skemat-vleresimit-gjuheletersi

Publikohen skemat e vlerësimit të provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë, MSH 2023

QSHA ka publikuar të gjitha skemat e vlerësimit të provimit të gjuhë shqipe dhe letërsisë.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
09 June, 2023
Përditësuar më: Aug. 23, 2023, 12:34 p.m.

Me poshte mund te gjeni skemat e vleresimit te provimit te gjuhes shqipe dhe letersise:

Skema e vleresimit_Gjuhe Shqipe dhe Letersi gjimnaz_Varianti A_MSH 2023

Skema e vleresimit_Gjuhe Shqipe dhe Letersi gjimnaz_Varianti B_MSH 2023

Keto jane skemat zyrtare te vleresimit, te publikuara nga QSHA.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr