Fondi i pyetjeve te provimit hyres te mjekesise
Cover Image

Fondi i pyetjeve te provimit hyres te mjekesise

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
06 January, 2023

Fondi i pyetjeve i provimit hyres te mjekesise se pergjithshme eshte publikuar!

Ju mund te aksesoni pyetjet duke klikuar secilin link me poshte:

KIMI

 1. Kimi organike.Kimi
 2. Reaksionet redoks dhe elektrokimia.Kimi
 3. Ekuilibri kimik, acidet-bazat, ekuilibrat jonik_pa pergjigje.Kimi
 4. Termokimia dhe kinetika.Kimi
 5. Lidhjet kimike, simbolet, formulat dhe njehsimet stekiometrike.Kimi
 6. Struktura e atomit dhe sistemi periodik.Kimi

FIZIKE

 1. Fizika kuantike dhe berthamore.Fizike
 2. Optika gjeometrike.Fizike
 3. Lekundjet dhe valet, Optika valore.Fizike
 4. Magnetizmi.Fizike
 5. Rryma elektrike.Fizike
 6. Elektrostatika.Fizike
 7. Termodinamika.Fizike
 8. Puna dhe energjia.Fizike
 9. Dinamika.Fizike
 10. Kinematika.Fizike

BIOLOGJI

 1. Sistemet.Biologji
 2. Diversiteti.Biologji
 3. Ciklet.Biologji
 4. Nderveprimet.Biologji


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr