skemat-matura

Perfundon provimi i matematikes, i matures shteterore 2023

Sapo ka perfunduar provimi i trete i matures shteterore 2023, ai i matematikes.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
13 June, 2023
Përditësuar më: Nov. 25, 2023, 3:27 p.m.

Sapo ka perfunduar provimi i matematikes i matures shteterore 2023. Kete provim e kryen me shume se 28 mije maturante ne gjithe Republiken e Shqiperise.

Ekipi yne ka realizuar zgjidhjen e provimit, deri sa te publikohen skemat zyrtare te vleresimit. Per te pare zgjidhjen e provimit shtypni ketu.

Sipas maturanteve, ky provim ishte i nivelit te lehte/mesatar dhe brenda programit orientues te hartuar nga ASCAP.

Pavaresisht masave te shtuara te sigurise gjate ketij viti si vendosja e maturanteve ne palestra dhe korridore si edhe monitorimi me ane te kamerave te sigurise, eshte gjetur menyra per te futur telefonin celular ne mjediset e provimit.

Rreth ores 10:20, vetem 20 minuta pas nisjes se ketij provimi, pati nje rrjedhje te tezes ne rrjete sociale nga maturantet brenda ketyre mjediseve.

Parashikohet qe notat e provimit te matematikes te publikohen midis datave 22-24 qershor. Notat do mund t'i merrni ne portalin tone online, prane kesaj faqe: Notat e provimeve të maturës

Tashme maturantet po presin provimin e katert dhe te fundit te detyruar, ate te lendes me zgjedhje, i cili do mbahet me date 19 qershor.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr