Cover Image

Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2021

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
07 June, 2021

Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për Maturën Shtetërore 2021. Diku tek 34 mijë maturantë janë testuar për njohuritë e tyre mbi temën e gjuhës shqipe dhe letërsisë.

Tashme maturantëve u kanë mbetur edhe vetëm 2 provime, për të mbyllur kështu provimet e maturës shtetërore, të cilat konsiderohen si provimet më të rëndësishme të gjimnazit.

Maturantët janë akoma në pritje të rezultateve të provimeve të gjuhës së huaj, e cila u përmbyll në datën 3 qershor. QSHA ende nuk ka njoftuar se kur do të publikohen rezultatet që maturantët kanë arritur të marrin në këtë provim.  

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr