Kur dalin notat e provimeve te matures 2024? Zbulojeni ketu
datat-e-notave

Kur dalin notat e provimeve te matures 2024? Zbulojeni ketu

Te gjithe maturantet jane duke pritur me stres rezultatin e provimeve te matures.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
27 May, 2023
Përditësuar më: Dec. 3, 2023, 3:01 p.m.

Ky postim nuk është përditësuar ende për notat e maturës shtetërore 2024. Sapo te kemi informacion mbi datat që notat e provimeve të maturës 2024 do afishohen, ne do e përditësojmë këtë postim.


Pas kryerejes se provimeve te matures, maturantet natyrshem duan te kuptojne se kur dalin notat e provimeve te matures 2024.

Me poshte ju paraqesim datat e mundshme te publikimit te notave te provimeve te matures per kete vit.

Mos harroni qe notat e provimeve mund t'i merrni sapo ato te publikohen duke shtypur ne kete link: Notat e provimeve te matures 2024


Datat e mundshme te publikimit te notave te matures jane:

Notat e gjuhes se huaj

Provimi do zhvillohet ne 1 qershor. Prisni publikimin e notave nga data 10-14 qershor.

Notat e gjuhes shqipe dhe letersise

Provimi i gjuhes shqipe dhe letersise do te zhvillohet me date 7 qershor. Rrjedhimisht, publikimi i notave te ketij provimi mund te behet nga data 17-21 qershor.

Notat e matematikes

Provimi i matematikes do te zhvillohet me date 13 qershor. Notat e provimit te matematikes pritet te publikohen nga data 23-27 qershor.

Notat e provimit me zgjedhje

Notat e provimeve me zgjedhje do te zhvillohen me 19 qershor. Prisni qe notat te publikohen ne intervalin 29 qershor - 3 korrik.


notat e provimeve te matures, notat e provimeve 2023, notat e provimeve te matures 2023

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr