image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Universiteti i Tiranes, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit
Mbështetur nga:
None

Universiteti i Tiranes, Llogarit piket / Kriteret e Pranimit

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 27, 2020, 3:04 p.m.

Ne kete faqe do te mund te llogarisni piket tuaja per universite te ndryshme dhe te zbuloni se sa probabilitet keni per te fituar nje dege te caktuar, duke krahasuar piket e fundit fituese te asaj dege ne maturat e viteve te kaluara. Kriteret e pranimit te Universitetit te Mjekesise sherbejne qe ju te kuptoni se cfare kriteresh duhet te permbushni ne menyre te tille qe te mund te ndiqni nje program studimi ne kete universitet. Llogarit piket per ne Universitetin e Mjekesise, per maturen shteterore 2020. Llogaritesit e pikeve dhe mesatarja e kerkuar per t'u pranuar.


Per te llogaritur piket per Universitetin e Tiranes, ju lutem shtypni ketu.


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Te gjitha skemat e vleresimit, Matura Shteterore 2021
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i matematikës, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Matura Shtetërore 2019 / Këtë vit një provim më pak për maturantët ndryshe nga vitet e tjera
Lexo Tani
image
Ja çfarë do të ndodh me vitin shkollor nëse shkollat nuk hapen brenda muajit Maj
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore