image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Skema e Vleresimit - Gjuhe e Huaj / Matura 2019
None

Skema e Vleresimit - Gjuhe e Huaj / Matura 2019

June 7, 2019, 2:31 p.m.

Më poshtë keni linkun që ju dërgon tek skemat e vlerësimit për gjuhën Angleze të Maturës Shtetërore 2019.

Skema e Gjuhës Angleze, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/English-Varianti-A.pdf

Skema e Gjuhës Angleze, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/English-Varianti-B.pdf  

Skema e Gjuhës Frënge, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/French-Varianti-A.pdf

Skema e Gjuhës Frënge, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/French-Varianti-B.pdf

Suksese!

Artikuj të ngjashëm

image
Mësoni gjuhën e programimit Python
Lexo Tani
image
Provimet me Zgjedhje, Matura 2022 - Modele Testesh dhe Skema Vleresimi
Lexo Tani
image
Provimet e Biologjise nder vite - Provimet e Matures 2023
Lexo Tani
image
Ministria e Shëndetësisë mbyll universitetet: Mësimi vetëm online
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Kurse/Provime Online
Shërbimet
Menu Kryesore