Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Universiteti i mjekesise Tirane

Pershendetje me mesatare te tre viteve gjimnaz 9.7 dhe mesatare VKM 9.57. Cilen nga deget e universitetit te mjekesise mund te kap?

Shpërnda
  1. Ndoshta stomatologji, logopedi apo laburant e farmaci. Nuk mund te them per mjekesine e pergjithshme se mesa di i duan me mesatare mbi 9.75.

    • 1
  2. Besoj se stomatologjinë edhe farmacinë i kap. Për mjeksinë e përgjithshme nuk di ç’të të them se kam 3 net smë ze gjumi vetë se nuk e di a e kap dot. 😂

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto