Pershendetje jam maturante ..mesatarja r vitit te pare ishte 8.7 e vitit te dyte9.5 dhe ket vit besoj. 9.8 dicka e tille si lende me zgjedhje bej biologji Kimi psikologji so provim ka psikologji qytetari cfarë me sugjeroni te vazhdoj?? Dhe a mund ta kap juridikun ne tirane me ket mesatare?!