Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Stomatologjia e ardhme!!!!

Ashtu sikur mjeket dhe infermieriet po ikin jashte , po stomatologet a kane premisa? Gjermani? Ju lutem sa me shume komente!

Shpërnda
  1. Mjeket ikin , por nuk punojne si mjeke . Diploma e shtetit nuk njihet atje , nga ai shtet. Vellai im ka shkuar por eshte kthyer sepse atje beje punen e infermerit , per te njohur si doktorr duhet te japesh provime shtese atje . E njejta dhe per stomatologjine besoj

    • 0

Lini një përgjigje