Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Stomatologjia

A mund ta kam stomatologjin mw mesatare tre vitesh 9 dhe mesatare provimesh 8.58


Comments ( 2 )

  1. Gevio Tabaku

    Eshte pak veshtire me kete mesatare, por giithsesi provoje sepse ke shance 🙂

Lini një përgjigje