Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Si konvertohen piket?

si konvertohen piket?

si mund ta dime sa mundesi kemi per te kapur universitetin ne baze te pikeve?

Shpërnda
  1. Zakonisht ne shumicen e universiteteve gjen edhe kriteret per aplikim. Ato paraqesin menyren e llogaritjes se pikeve dhe koeficientet ne baze te universitetit. Mund te shikosh edhe listen e pikeve te studenteve qe jane perzgjedhur vitin e kaluar per te pasur nje ide perafersisht te pikeve maksimale dhe minimale.

    • 0

Lini një përgjigje