Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

shkoll profesionale

A mund te vazhdoj shkoll profesionale nese nuk e kam mesataren mbi 6?


Comments ( 2 )

  1. Gevio Tabaku

    Përshëndetje,
    Për programet e karakterit proefsional, nuk ka nevojë të plotësohet kushti i notës mesatare. Rrjedhimisht ju mund të regjistroheni pa problem në një program 2-vjeçar të karakterit profesional.

  2. Student1

    Po sepse nuk eshte kusht mesatarja

Lini një përgjigje