Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Raundi 3

Njatjeta te gjithe!
Kam 1 pyetje rreth dates se fillimit te shkolles se larte. Une kam nota relativisht te mira e kam pristshmeri te jem ne renditjen e fituesve tek mjeksia por vetem nga fundi i listes. Me sa pashe une regjistrimi i fituesve per raundin e 3, pra te fundit, per shkollen ka si data diku 27 deri nd 30 tetor!!! Nuk i bie kjo pak si vone, pasi me sa di un shkolla fillon me shpejt, apo jo?

Shpërnda
  1. Raundi i trete eshte raundi final ku mbeten kuotat e raundit te dyte. Zakonisht kuotat e mjekesise permbushen qysh ne fazen e 3-4 te raundit te pare, keshtu qe nese do te kapesh mjekesine duhet ta hedhesh qysh ne fillim.

    • 0

Lini një përgjigje