Përshëndetje Gevio!
Shpresoj të jesh duke ia kaluar mirë! ☺ Së pari të përshëndes për updatimet e portalit që e kanë përmirësuar mjaft atë. ? Dëshiroja të të pyesja disa gjera për të qartësuar veten pasi nuk jam fort i sigurt dhe do ta vlerësoja shumë nëse mund të më japësh disa përgjigje e qartësime të informuara.

• Me sa faza mbyllet zakonisht mjeksia, pra në çfarë date mund të parashikojmë se do të kenë përfunduar lëvizjet në listë? Ndoshta diku nga data 7, 8 ose 9 Shtator? (E bëj këtë pyetje sepse kam fituar degën Inxhinieri Ndërtimi në ‘METU University’ në Turqi dhe regjistrimi atje ka afat deri në datën 10 Shtator. Sidoqoftë, në rast se fitoj mjeksinë këtu do të zgjedh mjeksinë dhe nuk jam i sigurt nëse më përshtaten datat)

• Mund të më japësh një parashikim të informuar mbi probabilitetin që të fitoj mjeksinë e përgjithshme??

◇~Në vit të parë: Matematikën dhe Kiminë i kisha 9, të tjerat 10, pra mesatarja e vitit të parë 9.8
~Në vit të dytë dhe të tretë i kisha të gjitha notat 10. Pra, mesatarja e 3 viteve është 9.94
◇ Provimet sipas radhës i mora 9.79, 9.12, 9.8 dhe 9.37 pra mesatarja M.Sh i bie 9.52
◇ Mesataren VKM e kam 9.73.

Sa është probabiliteti që ta fitoj Mjeksinë dhe në çfarë date mund të pres të dali në rast se kam mundësi ta fitoj?

Faleminderit në avancë! ??