Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Pyetje

Pershendetje, doja tju pyesja per dicka. I kam pare te dy llogaritesit qe kane dale, si ne opsionin LLOGARIT PIKET, si dhe ky i fundit per te pare degen, mirepo te dy me rezultojne ne mesatare VKM te ndryshme. A mund te me thoni cili eshte me i sakte apo secili percakton kritere te ndryshme? Nese eshte kjo e fundit atehere ne nuk mund te percaktojme vete piket(mjekesi) dhe na duhet te presim vetem aplikimi pa bere llogaritje vete. Si mendoni?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Arsyeja se perse te dalin te ndryshme mesataret VKM eshte sepse llogaritesi i mjekesise ka disa lende ekstra ndersa llogaritesi i pergjithshem ka vetem mesataren VKM. Persa i perket pikeve nuk mund te perdorim piket e vjetra per reference pasi MAS ka ndryshuar formulat e llogaritjeve dhe kesisoj piket e ketij viti dalin te ndryshme nga piket e viteve te kaluara.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto