Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Profil i Pakompletuar

Pse eshte keshtu sistemi i ri

Per mendimin tim kjo menyra a re nuk eshte fare e mire pasi nxenesi duhet te vendosi qe ne vit te dyt se cfare fakulteti do te zgjedhe. Lendet me zgjedhje qe kemi per te mare do vendosin per te ardhmen tone qe ne vit te dyt dhe kjo me duket si dicka shume e nxituar. Me mire te benim me shume lendet e pergjithshme dhe nga pak lendet e tjera q nxenesi te kishte edhe me shume mundsi per te zgjedhur fakultetin qe deshiron pasi mbaron gjimnazin.

Shpërnda
  1. Përgjigja më e mirë
    Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Çdo ndryshim që bëhet në sistemin arsimor bëhet në mënyrë të tillë që të jetë në dobi të nxënësit. Edhe për këtë rast sigurisht është menduar që është më e dobishme për nxënësin i cili e di drejtimin e tij 🙂

    • 0

Lini një përgjigje