Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Provimi ne vjesht

Pershendetje,
Ne vjesht a jan pyetjet njesoj me kete testin qe u be apo do ndryshohet ?
Dhe provimi ne vjesht ku do behet ? Tk gjimnazi qe kam bere un shkollen psh ?
Faleminderit.

Shpërnda
  1. Provimet e vjeshtes nuk jane njesoj me testin qe u zhvillua me pare (pyetje te tjera me struktur te njejt).
    Po, zakonisht provimet e vjeshtes zhvillohen ne gjiknazin ku ju keni qen

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto