Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Provimi i matematikes

Si kishit dale ne provimin e matematikes, i pate notat se dolen?

Shpërnda
 1. Di ndokush kur dalin pergjigjet e provimit me zgjedhje??

  • 0
 2. Edhe une mendoj se korrigjimi eshte bere ne menyre skandaloze te te gjithe provimet . E bejne qellimisht

  • 0
 3. Si mos me keq mendoj se korrigjimi ishte skandal

  • 0
 4. Shume keq, I kane korigjuar sic Kane dashur,mjerr ne ne dore te kujt bie fleta jone per tu korrigjuar

  • 0

Lini një përgjigje