Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Pikët për mjeksinë e përgjithshme

Përshënfetje!
A mund ta fitoj mjeksinë e përgjithshme këtë vit me rreth 200400 pikë?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Kete vit si pasoje e ndryshimit te formulave nuk mund te krahasojme piket e viteteve te kaluara me piket e ketij viti, keshtu qe llogaritesit e pikeve dalin pakashume jashte funksioni.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto