Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Piket

Ju lutem me ndihmoni si mund ti numeroj piket per ne universitetin e mjeksise???

Shpërnda
  1. Jo del edhe e ketij viti se e kam pare un….
    E kam me foto sic te thash por nuk di si ta vendos ketu…. Nuk e di me thuaj ti se si behet dhe ta tregoj une me foto

    • 0
  2. Kerkoje ne internet se eshte pak si shume e gjate per ta shkruar ketu…
    Une e kam edhe me foto po nuk di si mund ta bashkangjis te pergjigja

    • 0

Lini një përgjigje