Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Noterizimi

Pershendetje .. Cfare dokumentash duhet te kemi ne vete kur te shkojme te rregjistrohemi dhe sa lek kushtojne afersisht noterizimi I diplomes dhe certificates se notave?

Shpërnda
  1. Duhet te kesh diplomen dhe cerifikaten e notave origjinalet si dhe nga nje fotokopje te te dyjave si dhe te kartes se identitetit…
    Me sa di un kushton diku te 500 leke te reja

    • 0

Lini një përgjigje