Pershendetje!Kam mesataren e tre viteve 9.86.Noten e tre lendve bilogji,kimi,fizik per tre vitet e kam 10 per te treja.Notat e marra ne provimet e matures jane 9;7;9; dhe provim me zgjedhje 10.A mund te pranohem ne fakultet me keto nota?