Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mjeksia

Sa do jete vkm minimale (e te 260) te mjeksia mendoni?

Shpërnda
  1. Vjet ishte 9.69, këtë vit janë dukshëm më mirë nxënësit sipas statistikave prandaj mund të themi se pritet të jetë diku 9.73-9.76. Këto komentet e tjera që po shikoj me 9.4, 9.5 dhe 9.6 më duken më shumë si dëshira se sa si mendime mbi fakte. (Nuk ka shans të jetë VKM minimale e sivjetshme më e ulët prej VKM-së të vjetshme kur statistikat janë më pozitive këtë vit)

    • 0

Lini një përgjigje