Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mjeksia

Vertet thoni qe berja e lendes ne vit te 3 ndikon…ama te u albania hapni te mjeksia dhe del psh…biologji nota ndikon: JO…cfar dmth kjo? Ju lutem pergjigjuni pasi ta keni oar te u albania…mjekesi..kriteret

Shpërnda
  1. Dhe mdikon pasi nuk mund te jene njesoj nje nx qe i ka ber me nje qe si ka ber..(mendimi im )

    • 0
  2. Po e kam pare dhe une kte.por mungesa e nje lende te ul shum pike…
    Nje rast qe di une.nje goc kishte nota shum te mira por mungesa e kimise ne vit te tret i ulte shum pike

    • 0

Lini një përgjigje