Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Mjeksi

Se kuptoj pse vazhdoni te debatoni per vkm
Nxenesit do radhiten sipas pikeve dhe jo sipas vkm …sigurisht qe kjo e fundit ka nje rol te rendesishem
(Qe te mos kete fjale te tipit ” ti se fiton ca ke qe flet ” po them qe tani se jam 100% e bindur qe se kap )

Shpërnda
  1. ZAKONISHT, NË PËRQINDJEN MË TË MADHE DHE DËRRMUESE TË RASTEVE, nxënësit me VKM më të lartë kanë edhe numër më të madh pikësh. JA PSE debatohet për VKM!

    • 0

Lini një përgjigje