Mjekesia e famshme

Mendoni dhe ju qe mjekesine e kane marre shume nxenes qe nuk e meritonin ?

G
  • G
    Ervin20
  • October 10, 2019
po jane sbume qe e kane marre e qe se meritojne .. vetem kontrolloji ID .. cdo shkolle ka ID e vet ku nxenesve ju ndryshojne vetem 3 nr e fundit... po ta shikosh ka shkolla ku jane 20-11-10-8-15 veta per mjekesi .. nuk besoj qe te jene mbledhur aq shume ekselenta pikerisht nr ato shkolla ... thjesht nota fiktive dhe hile .. turp
E
  • E
    Elisaaaaa
  • October 10, 2019
Nuk flasim dot pa i njohur njerezit, mendoj qe kush e meriton dhe ka punuar e ka fituar mjekesine. Normalisht qe nuk perjashtohen rastet qe kane mikun per te marre notat se jetojme ne shqiperi.
E