Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mjekesia e famshme

Mendoni dhe ju qe mjekesine e kane marre shume nxenes qe nuk e meritonin ?

Shpërnda
  1. Nuk flasim dot pa i njohur njerezit, mendoj qe kush e meriton dhe ka punuar e ka fituar mjekesine. Normalisht qe nuk perjashtohen rastet qe kane mikun per te marre notat se jetojme ne shqiperi.

    • 0
  2. po jane sbume qe e kane marre e qe se meritojne .. vetem kontrolloji ID .. cdo shkolle ka ID e vet ku nxenesve ju ndryshojne vetem 3 nr e fundit… po ta shikosh ka shkolla ku jane 20-11-10-8-15 veta per mjekesi .. nuk besoj qe te jene mbledhur aq shume ekselenta pikerisht nr ato shkolla … thjesht nota fiktive dhe hile .. turp

    • 0

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!