Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mjekesia

Pershendetje !Doja te dija mendimin tuaj per mundesin per te dal mjekesi e pergjithshme .
Mesatarja e te treja viteve e kam 9.94.Kimia ,fizika biologjia te treja vite 10.Notat e provimeve sipas radhes:9.14, 7.5 ,9.37 ,9

Shpërnda
  1. Notat i ke shume mire pervec asaj 7.5, por besoj se nuk do te prishi pune. Ke shume shance per ta kapur dhe besoj se do e kapesh 🙂

    • 0

Lini një përgjigje