Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Mjekesi

Pershendetje grupi! Jepni sa me shume mendime Doja t pyesja me ms shkolle 10.00 Msh 9.11( 9.85 lenda me zgjedhje) dhemes me Vkm 9.55 a ka shancw t kapet mjekesia? Dhe sa jane mundesite per te?

Shpërnda
  1. Mendoj se ne fazen e pare nk e kap por ne fazen e dyte besoj se po nk i dihet kurre edhe e kap

    • 0
  2. Besoj se po , dhe mos u ndiko nga nje person qe do te thot jo se kap , mos e humb besimin .Per mendimin tim askush nuk e vendos se sa esht vkm e fundit qe do te fitohet ,edhe pse ka nga ata qe jan te sigurt qe esht 9.7 e laart (jane nga ata te statisikave keto mendime ).Une mund te them vetem nje gje mos u ndiko nga mendimet .

    • 0

Lini një përgjigje